ΠΑΙΔΙΚΑ PARTY

ΠΑΙΔΙΚΑ PARTY

Στο Soccer΄s Village έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το παιδικό πάρτυ που ονειρεύεστε για το παιδί σας.

Σας περιμένουμε σε έναν όμορφο χώρο που προσφέρει ασφάλεια και σωστές αθλητικές υποδομές, με σκιασμένου χώρους για άνεση και χαλάρωση.

Η απασχόληση των παιδιών γίνεται από έμπειρο προσωπικό, γυμναστές και εμψυχωτές, βοηθώντας τα παιδιά να διασκεδάσουν δημιουργικά.

Στα 2 γήπεδα 6Χ6 οι μικροί μας φίλοι, τόσο τ΄ αγόρια όσο και τα κορίτσια μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρό και να διασκεδάσουν υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών ενώ οι γονείς θα απολαμβάνουν την παρέα τους στην κατάλληλα διαμορφωμένη καφετέρια των εγκαταστάσεων… και όχι μόνο!!!

Τα παιδία θα περάσουν αξέχαστες ώρες με πολύ δράση, μουσική χορό και ευχάριστο παιχνίδι. Θα ξεφαντώσουν με κλοόυν, ταχυδακτυλουργούς, face-painting, ομαδικά παιχνίδια, μπαλονοκαταστάσεις και άλλα… Μουσική και φωτογραφική κάλυψη διατίθεντο μετά από δικής επιθυμία.

Μπορούμε να επιλέξουμε μαζί το μενού μέσα από μια πλούσια ποικιλία γνωστικών συνδυασμών, προσφέροντάς σας ένα οργανωμένο και ποιοτικό catering υψηλής ποιότητας με ειδικά μενού και μεγάλη ποικιλία φαγητών στις καλύτερες τιμές.

Επιλέξετε αποκλειστικά το μενού για το παιδικό σας πάρτυ από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση << Varsos party.com >>. Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια πλούσια ποικιλία από έτοιμα οικονομικά πακέτα προσφορών ή να συνδυάσετε μόνοι σας αυτά που επιθυμείτε μέσα από τον κατάλογο προϊόντων. Το «Varsos Catering» είναι στη διάθεσή σας και για την κορυφαία στιγμή του πάρτυ σας....... την Τ Ο Υ Ρ Τ Α !!!!!!!!!!!!